Ο DEAN ΚΑΙ Ο DAN CATEN ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΣΤΟ 6ο INSPIRATION GALA ΤΟΥ AMFAR

Ο DEAN ΚΑΙ Ο DAN CATEN ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΣΤΟ 6ο INSPIRATION GALA ΤΟΥ AMFAR

TI:        Την περασμένη Παρασκευή, το São Paolo μεταμορφώθηκε σε Hollywood. Η πρωτεύουσα της μόδας της Βραζιλίας ήταν στα καλύτερα της, καθώς υποδέχτηκε ένα από τα πιο επιτυχημένα και high-profile φιλανθρωπικά events παγκοσμίως, για την συγκέντρωση χρημάτων για το AIDS, το gala του amfAR, το οποίο πάντα ελκύει –και χαιρετίζει– κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της διασκέδασης, της μόδας και της τέχνης, απόλυτα ντυμένους για την περίσταση.

Το παγκόσμιο «who’s who» μαζεύτηκε για μια ακόμα φορά σε αυτή την glamorous βραδιά, στην κατοικία του γενναιόδωρου υποστηρικτή του amfAR Dinho Diniz και με οικοδεσπότες τους Dinho και Felipe Diniz, την Naomi Campbell και τον Riccardo Tisci.

Ο Dean και ο Dan Caten, μαζί με τον Carlos Jereissati Filho και την Kate Moss έφεραν μια ιδιαίτερα υψηλή ενέργεια και στυλ και τιμήθηκαν για την πολυετή υποστήριξη τους στο Inspiration Gala.

«Μας τιμά αυτό το αφιέρωμα που μας κάνετε απόψε, σε αυτήν την ιδιαίτερη πόλη. Το να στεκόμαστε εδώ και να δεχόμαστε αυτήν την τιμή είναι μια από τις πιο υπερήφανες στιγμές μας, γιατί νιώθουμε δυνατά συναισθήματα για την δέσμευση μας αυτή στην αύξηση της ενημέρωσης για τον HIV και το AIDS και τη συνέχιση της μάχης για να βρεθεί μια θεραπεία για αυτή την επιδημία που με σκληρό τρόπο στέρησε τη ζωή από τους πολλούς ξεχωριστούς ανθρώπους. Ευχαριστούμε τους προέδρους και όλους τους ανθρώπους πίσω από το amfAR- δημιουργήσατε ένα κίνημα που έφερε την επανάσταση στον τρόπο που ο κόσμος αντιλαμβάνεται και διαχειρίζεται αυτήν την αρρώστια. Ευχαριστούμε με την βαθύτερη μας αγάπη και σεβασμό» είπαν οι Dean και  Dan Caten.

Με κορύφωση την ξεχωριστή εμφάνιση του Λατίνου σούπερ-σταρ και κάτοχου Βραβείων Grammy Ricky Martin, το Gala του 2016 έκανε το São Paulo να χορέψει ροκ ως αργά τη νύχτα.

ΠΟΙΟΙ:     Dean Caten*, Dan Caten*, Kate Moss, Naomi Campbell, Riccardo Tisci, Carlos Jereissati Filho, Nayla Hayek, Marc Jacobs, Ivete Sangalo, Isabeli Fontana*, Caroline Trentini*, Sabrina Sato*, Christina Pitanguy*, Marlon Teixeira*, Diego Ferrero*, Giovanni Bianco*, Fabio Bartelt*, Ricky Martin*. *Φορώντας Dsquared2  

ΠΟΥ:        São Paulo, Brasil

ΠΌΤΕ:      Παρασκευή 10 Απριλίου 2016