Η Dsquared2 για την Ολυμπιακη & Παραολυμπιακη Ομαδα του Καναδα!

Η Dsquared2 για την Ολυμπιακη & Παραολυμπιακη Ομαδα του Καναδα!

Στις 5 Αυγούστου, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο (καθώς και στην τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων), η ομάδα του Καναδά θα φορέσει στολές σχεδιασμένες από τους Ντην & Νταν Κέιτεν του οίκου Dsquared2 και την αλυσίδα καταστημάτων του Καναδά Hudson’s Bay.

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα σχετικά με τη μόδα, «ο Καναδάς προτίμησε κάτι διαφορετικό και πέτυχε ακριβώς ένα look που ξεχωρίζει από όλα τα άλλα».

Ανάμεσα στις χώρες που δημοσιοποίησαν τα σχέδια της στολής τους, ο Καναδάς κατάφερε να έρθει πρώτος ως η πιο στυλάτη ομάδα για τους φετινούς αγώνες.

«Το look του Καναδά αγκαλιάζει αυτό που λέμε athleisure, με μια πολύ καλή μίξη activewear και καθημερινού ντυσίματος, δουλεύοντας παράλληλα τις λεπτομέρειες με πολύ έξυπνο τρόπο, ώστε να ορθώνεται πάνω από το απλό αθλητικό ντύσιμο.»

«Το look της Τελετής Έναρξης δημιουργήθηκε από το συνδυασμό του πάθους μας για τη γενέτειρα μας χώρα με το ενεργητικό πνεύμα της Dsquared2. Είναι μεγάλη τιμή να μαθαίνουμε αυτά τα πολύ θετικά σχόλια», είπαν οι Ντην & Νταν Κέιτεν.