Η ELISABETTA FRANCHI ΣΤΟ EPONYMO ΣΤΟ GOLDEN HALL!

Η ELISABETTA FRANCHI ΣΤΟ EPONYMO ΣΤΟ GOLDEN HALL!

Ο κομψός αυτός χώρος μέσα στο Eponymo E>More, στο Golden Hall, ήταν η «σκηνή» όπου μοντέλα ντυμένα με τις εξαιρετικά θηλυκές δημιουργίες του Οίκου, κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους καλεσμένους του μοναδικού fashion cocktail party.

Highlight της βραδιάς η παρουσία της σχεδιάστριας: η Elisabetta Franchi – η οποία επισκέφτηκε για πρώτη φορά την Αθήνα. Έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στο φόρεμα της με κέντημα από χρυσές παγιέτες σε σχήμα φτερών και nude τούλι. Την υποδέχτηκαν η Πρόεδρος και CEO του Gruppo Pagoni, Λία Παγώνη, με κομψό σακάκι του Οίκου με χρυσή λεπτομέρεια και η κόρη της Φωτειάνα Παγώνη, με εφαρμοστό παντελόνι και top του Οίκου με κοψίματα και φερμουάρ. Η σχεδιάστρια συνοδευόταν από τον Worldwide Retail Manager, Matteo Zucchini και την Διευθύντρια Marketing & Communications, Giovanna Matteini.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους, που θαύμασαν τα ξεχωριστά κομμάτια της σαιζόν  Άνοιξη-Καλοκαίρι 2018, οι κυρίες Άντζελα Γκερέκου, Μαριέττα Γιαννάκου, Έλενα Μακρή-Λυμπέρη, Γαλάτεια Λασκαράκη, Ηρώ Κόβα, Μαρίνα Βερνίκου, Μαρίνα Γιαβρόγλου, Ρούλη Τσουκαλά, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, κ.α.