ανοιξη-Καλοκαιρι 2016 στο Eponymo Via Solonos

ανοιξη-Καλοκαιρι 2016 στο Eponymo Via Solonos

Το πιο εντυπωσιακό αναπαλαιωμένο νεοκλασικό κτίριο του Κολωνακίου, στην οδό Σόλωνος 33,  χρόνια τώρα αποτελεί ορόσημο στα shopping highlights της Αθήνας για κάθε επισκέπτη που αναζητά ενημέρωση, ποιότητα και υψηλή αισθητική στη μόδα.

Το Gruppo Pagoni, αναζητώντας ένα ξεχωριστό χώρο όπου σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα θα συνυπάρχουν αρμονικά η μόδα και η τέχνη, ανακάλυψε αυτό το ιστορικό κτίριο του 1905 και με σεβασμό στην παράδοση, στα γεγονότα και στις προσωπικότητες που το χαρακτήρισαν, το επανέφερε, μετά από 100 χρόνια, στην μοναδική του αίγλη. Η αναπαλαίωση του κτιρίου κράτησε 2 χρόνια, αλλά το αποτέλεσμα είναι άξιο επιβράβευσης.  Με ιδιαίτερη αγάπη και πολύ μεράκι, «ανασύρθηκαν» από το παρελθόν, κομμάτι-κομμάτι, τα περίτεχνα ζωγραφιστά ταβάνια που θυμίζουν σπάνια χαλιά της Ανατολίας, οι ξυλόγλυπτες λεπτομέρειες, η παλαιά ξύλινη σκάλα, αναβιώνοντας τους μοναδικούς θησαυρούς της νεότερης ελληνικής ιστορίας.

Tο Eponymo Via Solonos είναι πλέον ένα σύγχρονο κατάστημα που προσφέρει στους πελάτες του την άνεση του χώρου, το υποδειγματικό service και την ομορφιά του μοντέρνου visual merchandising εκθέτοντας τα  εμπορεύματα κατά συλλογές σε άνετα corners. Παράλληλα “δένει” αρμονικά το παλιό με το νέο και βάζει ένα πετραδάκι στην πολιτιστική κληρονομιά της νεώτερης Αθήνας.

Το ισόγειο είναι αφιερωμένο στο γυναικείο φύλο, με σπορ και prêt–à–porter γραμμές ρούχων και αξεσουάρ. Στο υπόγειο του κτιρίου οι ανδρικές σπορ επιλογές επικρατούν, ενώ το trendy Italian café και το υπέροχο αίθριο φιλοξενούν τους επισκέπτες που απολαμβάνουν τον espresso τους, στη σκιά του υπεραιωνόβιου φίκου και στη δροσιά της μικρής πηγής που δεσπόζει στην παλιά αθηναϊκή αυλή.

Στο Eponymo Via Solonos μπορείτε να βρείτε τις γυναικείες και ανδρικές συλλογές ρούχων και αξεσουάρ των:

 

Ermanno Scervino

Alberta Ferretti

N°21 by Alessandro Dell’Acqua

Moschino Boutique

Dsquared2

Pierre Balmain

John Galliano

Emanuel Ungaro